Terho ry

Itä-Suomen yliopiston terveys- ja yhteiskuntatieteilijät

LIITTYMINEN

 

Kuka voi liittyä?

Terho ry on Itä-Suomen yliopiston terveyden edistämisen, hoitotieteen, terveystaloustieteen, sosiaali- ja terveyshallintotieteen, sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinnan sekä Master of Public Health pääaineopiskelijoiden etu- ja yhteistyöjärjestö. Kun opiskelet Itä-Suomen yliopistossa jossain meidän kuudessa pääaineesta, olet oikeutettu liittymään Terho ry:n riveihin!

 

Miksi liittyä?

Ainejärjestöt liittyvät keskeisesti opiskelijakulttuurin säilyttämiseen ja luomiseen. Sinihaalarinen ainejärjestömme tuo yhteen terveyden edistämisen, hoitotieteen, terveystaloustieteen, sosiaali- ja terveyshallintotieteen, sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan ja englannin kielisen maisteriohjelman opiskelijat. Lisäksi teemme myös poikkitieteellistä yhteistyötä muiden tieteenalojen ainejärjestöjen kanssa.

Järjestämme monipuolisesti toimintaa niin sosiaalisesti, ammatillisesti kuin liikunnallisestikin.  Terho ry:n jäseneksi liittyminen kannattaa, sillä jäsenenä saat kuukausittain sähköpostia tulevista tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista. Lisäksi jäsenenä olet oikeutettu osallistumaan tapahtumiin edullisemmin sekä saat Terhon jäsenille kuuluvat edut yhteistyökumppaneiltamme sekä omalta ainejärjestöltämme. Jäseneksi kannattaa liittyä heti opiskelupaikan vastaanotettuasi ja Terhon jäsenmaksu kattaa koko opiskeluajan eli maksu on kertaluontoinen. Jäsenrekisteriin kerätyt tiedot ovat vain Terho ry:n toimintaa varten ja lisätietoa jäsenrekisteristä saat hallitukselta.

Liittymällä ainejärjestömme jäseneksi tuet samalla tärkeää ainejärjestömme tehtävää opiskelijoiden edunvalvonnassa. Edunvalvonta ei kuitenkaan ole riippuvaista jäsenyydestä.

 

Liittyminen

Jäsenmaksu (35 e) maksetaan kerran liittymisen yhteydessä ja se kattaa koko opiskeluajan.
TERHO:n jäseneksi liityt maksamalla 35e jäsenmaksun TERHO ry:n tilille:
FI45 4600 0010 6392 56

Viestikenttään tulee laittaa: oma nimi, pääaine, sähköpostiosoite ja paikkakunta.

huom! syötä UEF opiskelijasähköpostiosoite muodossa @student.uef.fi