Terho ry

Itä-Suomen yliopiston terveys- ja yhteiskuntatieteilijät

LIITTYMINEN

 

Kuka voi liittyä?

TERHO ry on Itä-Suomen yliopiston hoitotieteen, terveystaloustieteen, sosiaali- ja terveyshallintotieteen, sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinnon sekä terveyden edistämisen pääaineopiskelijoiden etu- ja yhteistyöjärjestö.

 

Miksi liittyä?

Ainejärjestöt liittyvät keskeisesti opiskelijakulttuurin säilyttämiseen ja luomiseen. Sinihaalarinen ainejärjestömme tuo yhteen terveyden edistämisen, hoitotieteen, sosiaali- ja terveyshallintotieteen sekä terveyshallintotieteen opiskelijat, mutta teemme myös poikkitieteellistä yhteistyötä muiden tieteenalojen ainejärjestöjen kanssa.

Järjestämme monipuolisesti toimintaa niin sosiaalisesti, ammatillisesti kuin liikunnallisestikin ja ainejärjestömme jäsenenä pääset osallistumaan toimintaamme jäsenhinnoin. Tulevista ja menneistä tapahtumista pääset lukemaan lisää. Ainejärjestömme jäsenet saavat myös Terho –tarran, jolla saa jäsenetuja paikallisilta yhteistyökumppaneiltamme. Kun olet liittynyt jäseneksi, voit noutaa Terho –tarran opiskelijakorttiisi TERHOhuoneelta Kuopion Canthia –rakennuksen kellaritiloista. Katso yhteistyökumppanimme etusivulta!

Liittymällä ainejärjestömme jäseneksi tuet samalla tärkeää ainejärjestömme tehtävää opiskelijoiden edunvalvonnassa. Edunvalvonta ei kuitenkaan ole riippuvaista jäsenyydestä.

 

Liittyminen

Jäsenmaksu (35 e) maksetaan kerran liittymisen yhteydessä ja se kattaa koko opiskeluajan.
TERHO:n jäseneksi liityt maksamalla 35e jäsenmaksun TERHO ry:n tilille:
FI45 4600 0010 6392 56

Viestikenttään tulee laittaa: oma nimi, pääaine, sähköpostiosoite ja paikkakunta.
Jäsenmaksu kattaa koko opiskeluajan jäsenyyden! Jäseneksi liittyminen kannattaa hoitaa jo hyvissä ajoin kesän aikana, jotta saat tarvittavan informaation TERHO:n tapahtumista ja toiminnasta heti opiskelupaikan vastaanotettuasi. Jäsenrekisteriin kerätyt tiedot ovat vain TERHO Ry:n toimintaa varten. Lisätietoja jäsenrekisteristä saa hallitukselta.
Liittyessäsi ainejärjestöömme sinut liitetään automaattisesti sähköpostilistallemme, jonka kautta saat ajankohtaisimman tiedon tulevista tapatumista ja uutisista!