On jälleen tullut aika toivottaa tervetulleeksi joukkoomme uudet fuksit, jotka aloittavat opiskelutaipaleen kohti unelmiensa ammatteja! Yhden illan ajan palataan kuitenkin ajassa taaksepäin, ja muistellaan lapsuuden haaveammatteja; halusitko sinä olla kunnianhimoisesti Suomen presidentti, kenties urhea pelastaja tai maagiset taidot omaava taikuri? Nyt on vihdoin mahdollisuus toteuttaa villeimmätkin haaveet ja hypätä näiden sitsien ajaksi ihka ensimmäiseen unelma-ammattiisi!

On siis koittanut aika tutustuttaa Kultin ja Terhon uudet fuksit sitsikulttuurin saloihin! Sitsit ovat akateeminen pöytäjuhla, jossa korkeakouluopiskelijat kokoontuvat saman pöydän ääreen syömään, juomaan ja laulamaan hulvattomia juomalauluja. Fuksisitseillä on tarkoituksena opetella yhdessä sitsaamaan, joten ei haittaa vaikka säännöt eivät olisi vielä tuttuja – rohkeasti mukaan vaan! Ilmoittautuminen tapahtuu Kideappin kautta tiistaina 13.9. klo 12 alkaen.

Paikkana toimii ravintola Apteekkarin keskikerros. Sitsit alkavat klo 18 ja ovet aukeavat klo 17.15. Myöhästyminen on sitsikulttuurissa tunnetusti rangaistavaa, joten paikalle tosiaan kannattaa tulla jo hyvissä ajoin. Huomioithan, että koska kyseessä on anniskeluravintola, ei paikalle saa tulla omien juomien kanssa. Sitsit kestävät klo 22 asti, jonka jälkeen alkaa jatkobileet samassa kohteessa. Kauas ei siis jatkojen perässä tarvitse lähteä! Jatkobileisiin ovat kaikki, myös sitsikansan ulkopuoliset tervetulleita.

MITÄ: Kultin ja Terhon fuksisitsit
MILLOIN: Keskiviikko 21.9.2022 klo 18
MISSÄ: Ravintola Apteekkari, Vuorikatu 24, 70100 Kuopio
MITÄ MAKSAA: Alkoholiton 17 € / alkoholillinen 19 € (sis. pääsy sitseille, sitsiruoat, 2 mietoa, 2 shottia, haalarimerkki, jatkot). Narikka 3 € ei sisälly hintaan
PUKEUTUMINEN: Teemaa mukaillen lapsuuden haaveammattia kuvaava asustus (+ haalarit)
MITEN ILMOTTAUDUN: Kideapp (linkki tulee myöhemmin, katso Facebook-tapahtuma)