Terho ry:llä on kunnia kutsua teidät juhlimaan kanssamme ihka ensimmäisiä vuosijuhliamme. Tämä on historiallinen ilta ja taivaltamme on takana 42 vuotta.

Juhlinta alkaa kutsuvieraiden cocktail -tilaisuudella Hotelli Isovalkeisella lauantaina 3.12.2022 klo 15:00. (Majaniementie 2, 70420 Kuopio)

Pääjuhla järjestetään samassa osoitteessa klo 17:00 alkaen. Juhlassa pääsemme nautiskelemaan illallisesta, puheista, kunniamaininnoista sekä hyvästä musiikista ja tanssista. Virallisen juhlatilaisuuden jälkeen tanssijalan vipattaessa siirrymme yhdessä kohti vuosijuhlien jatkopaikkaa, ravintola Apteekkaria.

Sunnuntaina 4.12. järjestämme perinteisen silliaamiaisen, eli ”silliksen” juhlatila Ofisiossa (Snellmaninkatu 2 B 2.krs) klo 11:30-17:00. Vieraille on tarjolla pikkupurtavaa, virvokkeita, musiikkia, saunomista ja oheisohjelmaa. Silliksen pukeutumisteemana toimii After ski ja haalarit, jos sellaiset sattuu omistamaan.

Koko paketti huveineen kustantaa Terhon jäsenille/alumneille 110€ ja muille osallistujille 125€.

Juhlan pukukoodi: Frakki/ tumma puku sekä akateemiset kunniamerkit, sillikselle haalarit + after ski.

Ilmoittautuminen juhlaan alkaa 14.10.2022 klo 12:00. Linkki ilmoittautumiseen lähetetään myöhemmin.

HUOM! Vuosijuhlille voivat ilmoittautua Terhon jäsenet, alumnit sekä kutsuvieraat. Juhlien ilmoittautuminen on sitova. Sillikselle ovat tervetulleita kaikki vuosijuhla -vieraat.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi!

Terho ry:n puolesta,
Noora Hetesuo & Maiju Rantanen
Vuosijuhlavastaavat
nhetesuo@uef.fi / mairanta@uef.fi